Stahnke Fotografi

menu 1
menu 2
menu 3
menu 4
menu 5
menu 6

 

MX_RssImport Error
The URL supplied is not a valid xml file
     
 

Fritiden.

Jeg har mange hobbies, som jeg dyrker i perioder hvor arbejdet ikke fylder for meget.
Bl.a. er jeg ivrig lystfisker, og fisker alt fra torsk på Øresund om vinteren, til ørred med små fluer om sommeren.
Jeg fisker på hav, på sø, fra kyst, fra flydering, fra båd, og i elv. Mit udstyr fylder efterhånden en hel reol i kælderen, og min kones standardbemærkning er: "Hvad skal du også med alle de stænger?"
Om vinteren sidder jeg tit om aftenen og hygger mig med at binde mine egne fluer, til ørred og laks.

Jeg er også vild med at cykle, jeg har min egen "røde ferrari" cykel, og hvis man ikke blinker for længe, vil man flere dage om ugen kunne se et glimt af mig medens jeg jagter min gennemsnitshastighedsrekord på landevejene i nordsjælland.

Computeren er sådan set også en hobby, men den er efterhånden blevet så forbundet med arbejde, at den ikke længere kan kategoriseres som sådan. Det startede dog på hobbyplan, med en brugt 8087 computer med egen harddisk, og en cga skærm med en opløsning på hele 4 farver (idag skal man have 16.7 millioner mindst). Her lavede jeg mine egne programmer, bare for at få noget hjernegymnastik, men har desværre ikke gjort det så godt som mr. Gates.

Desuden har jeg dyrket trædrejning, knivmagring, og mange andre hobbies i tidens løb, som jeg ikke helt endnu vil afskrive som afsluttede kapitler.

 

 


 
     
Om Stahnke Fotografi | Site Map | Kontakt | ©2005 Stahnke fotografi