Stahnke Fotografi

menu 1
menu 2
menu 3
menu 4
menu 5
menu 6

 

MX_RssImport Error
The URL supplied is not a valid xml file
     
 

Billedbehandling/manipulation

Lad mig slå een ting fast: Der er intet billede som bliver brugt i brochurer, blade, plakater, eller på internettet som ikke er manipuleret.
Som en naturlig ting ønsker producenten at varen skal fremstå så tiltalende som muligt, samtidig med at fotografen ønsker at gøre alt for at det udtryk han har valgt bedst muligt lykkes. Har man erfaring i både fotografering og billedbehandling kan man allerede før optagelsen tage beslutning om hvilke dele af løsningen der skal laves i optagelsen, og hvilke der bedst kan laves via billedbehandling senere.
Det er derfor det er bedst at det er fotografen der foretager begge dele.

Den rivende tekniske udvikling, har muliggjort en grad af kvalitet i almindelig billedbehandling som for få år siden kun var mulig hos specialiserede reprovirksomheder, med udstyr i milionklassen og timepriser derefter.
I dag kan mange fotografer lave en lignende kvalitet, men kun dem med tilstrækkelig erfaring og talent kan virkelig trylle !
Dog skal det ikke være nogen hemmelighed at langt langt det meste billedbehandling i det daglige drejer sig om fjernelse af pletter og støv fra motivet, og tilretning af farver og kontrast.


 
     
Om Stahnke Fotografi | Site Map | Kontakt | ©2005 Stahnke fotografi