Stahnke Fotografi

menu 1
menu 2
menu 3
menu 4
menu 5
menu 6

 

MX_RssImport Error
The URL supplied is not a valid xml file
     
 

Professionel reklamefotografi

"Alle kan tage et billede" - særlig efter de moderne digitale amatørkameraers indtog, er dette blevet sandt. Men også alle kan bruge en boremaskine eller en hammer, uden at det af den grund er sikkert at resultatet kommer til at ligne noget der er gjort af en tømrer eller anden håndværker.

Fotografering på professionelt plan er et håndværk som andre, og kræver i samme grad ekspertise for at kunne lykkes med et ordentligt resultat. Gør derfor op med dig selv om din virksomhed skal præsentere sig selv med billeder der signalerer amatørisme, eller vælg en professionel fotograf til jeres fotoopgaver, og send de rigtige signaler !

Hvorfor Stahnke fotografi

Jeg har en fotografisk uddannelse, og 16 års erfaring i professionel fotografi. Jeg har arbejdet med alt fra fødevarefotos til hal-store maskiner, modeller, og levende dyr. Når jeg bliver kontaktet om en opgave er jeg med det samme i stand til at gennemskue hvad den indebærer, og hvor lang tid det vil tage at løse den. Det betyder at jeg også kan give en pris der holder - og at resultatet bliver i en kvalitet der holder !

Og det koster ikke en bondegård..

Det er i øjeblikket købers marked - med det store pres fra "amatørfotograferne" er prisen i bund, og det kommer dig til gode som billedindkøber. Forskellen i pris mellem en opgave løst af en "amatør" og en professionel er ubetydelig, og tager man i betragtning at resultatet er så meget bedre, kan det kun betale sig at få det lavet rigtigt første gang.

 
     
Om Stahnke Fotografi | Site Map | Kontakt | ©2005 Stahnke fotografi